Minä

Blogin kirjoittajana toimii 17-vuotias tyttö Etelä-Suomesta. Nimeni on Ann-Sofie mutta minua kutsutaan ihan vaan Sofiksi taikka Sohviksi. Opiskelen tällä hetkellä Ypäjällä hevosenhoitajaksi. 

Ratsastus on aina ollut sydämmessä ja sitä olen aina vauvasta asti harrastanut omalla kotitallilla, äidin omistamassa tuntitallilla (Tinker talli). Olen kohdannut elämäni aikana vähän kaiken maailman hevosia ulkonäköön, ikään ja painotukseen katsomatta. Tällä hetkellä ratsastelen suurimmaksi osaksi vain Voimalla mutta kyllä niillä muillakin hevosilla tulee ratsastettua. 

Harrastan ratsastuksen lisäksi pelaamista ja valokuvausta. Pelaan suurimmaksi osaksi Simssiä, Starstable Onlinea ja Howrsea. 
Muita kiinnostuksen kohteita löytyy pieneläimet (erityisesti gerbiilit ja kanit), tarinointi, bloggaaminen, videoiden tekeminen.

Luonteeltani olen todella auttelias, huumorintajuinen ja kilpailunhaluinen. Olen ihan erinlainen tuntemattomien ja läheisten seurassa. Tuntemattomille olen aika varovainen mitä sanon ja kavereille saatan heittää vähän rankempaakin huumoria jolle sitten yhdessä nauretaan. Olen kuulemma ystävällinen ja helposti lähestyttävä. 

Perheeseni kuuluu äiti, isä, vuotta nuorempi veli, 13 hevosta, 4 kissaa sekä 6 kanaa

Tulevaisuudeltani haluisin kovasti kasvattaa, kilpailla hevosilla ja sekä pitää ykityistallia jossa saattaissi olla pientä tuntitoimintaakin. Myös hevosten hierominen ja kengitys kiinnostaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti