keskiviikko 5. joulukuuta 2018

JK Luukku:5 Top 5 hevospelit

                                                 Top 5 hevospeliä vuodelle 2018!Oletko halunnut hypätä ihan järjettömän isoja esteitä tai seikkailla ympäri maailmaa hevosen selässä nopeasti ja niin ettei hevonen väsy? Peleissä realistisuus ei aina kohtaa.
Rakastan hevosia ja pelaamista joten ne yhdistettynä on yksi iso lottovoitto! Ajattelin listata teillekkin, sillä tiedän että ainakin joku lukijoista tykkää myös pelata!

5. Photo finish

Nykyään näkee ihan hirveän paljon nuorempaa porukkaa pelaamassa puhelimillaan. Koneella pelaaminen eivät ole enään niin nykynuorison juttu (minun nuoruudessa ei ollut edes kunnollisia kosketusnäyttöpuhelimia, joten johtuu varmasti siitä). Photo Finish on puhelimille/tabletille ladattava, ilmainen peli. Puhelinpeliksi tykkään sen grafiikoista ja tyylistä todella paljon.
Photo finish on peli jossa pelaaja kilpailee laukkaurheilussa. Kilpailutuloilla voidaan parantaa hevosen varusteita (ei näy ulkoisesti, pelkät statit paranee) sekä mikä parasta, ostaa uusia hevosia! Uusi varsa talliin edistää pelin "läpäisemistä" nimittäin pelissä on tasot (tasot ovat tässä pelissä maita joissa kilpaillaan). Vain yksi hevonen/maa. Maiden määrää en muista tarkalleen mutta uusi maa on aina vaikeampi kuin edellinen voittaa mutta rahasumma voitossa on myös suurempi!
Peli ei ainakaan minulla jumitu ja perfektionistina vaadin hevospeleiltä hyvää grafiikkaa hevoselta ja tässä sitä löytyy muihin puhelinpeleihin verrattuna.

Positiiviset
:Hyvät grafiikat puhelinpeliksi
:Melko aidon tapainen
:Sopiva tempo, ei liian hidas eikä liian nopea
:Ei jumitu herkästi
:Myös ne jotka eivät laita oikeaa rahaa voivat pärjätä hyvin
:Mahdollista pelata myös onlinena muita pelaajia vastaan
:Helppo käyttää ja oppia
:Hevosten liikkeet on hyvin toteutettu

Negatiiviset
:Päivityksiä on usein (tämä riippuu käyttäjästä itsestään tykkääkö)
:Raceja vedettäessä voisi olla enemmän toimintoja ja haastetta pärjätäkseen
:Rahaa tulee mutta hevosen kamojen päivittäminen maksaa pidemmälle päästessä ihan hirveästi (joutuu siis racettamaan myös hirveästi enemmän)

Traileri


4. Sims3

Sims3 ei ole varsinaisesti heppapeli mutta pelaajien luoman datan ansiosta siitä voi tehdä itselleen ikäänkuin heppapelin. Kaikki varmasti tietävät pelin toiminnan joten sitä en sen enempää esittele.
Netistä voi ladata upeita karsinanseiniä, varusteita, hevosia, tallisisustusta jne. Sopii erityisesti niille joilla on luovuutta tallien jne teossa mutta tallejakin voi ladata netistä jos vaan itse haluaa.

Positiiviset:
-Todella monipuolinen
-Hevosta luodessa ihan älyttömän laajasti vaihtoehtoja, netistä ladattuna sitäkin enemmän
-Päätät itse hevosen ja simien tekemisistä
-Voit kasvattaa, myydä, kilpailla, ostaa, tai pitää vaan puutarhakoristeena hevosia. Voit myös pelata villihevosena tai vaikka koko laumana
-Ihan hyvät grafiikat

Negatiiviset:
-Joillakin koneilla lagaa tai jää ihan jumiin
-Pitää ostaa ensin Sims3 perusosa ja sitten lemmikit-lisäosa
-Peli on aika tylsä jos netistä ei lataa mitään
-Hidastempoinen normaalina (tempoa voi vaihtaa asetuksista)
-Ei online mahdollisuutta
3. Alicia Online


Peli on hieman huonomaineinen Suomessa. Tarinoita on miten tämä peli olisi varastettu alkuperäisiltä tekijöiltä taikka tulisi viruksia tätä ladatessa. Itsellä on vain hyviä kokemuksia.
Alicia online on korealainen heppapeli. Pelissä voi oikeastaan "vaan" kilpailla muita ihmisiä vastaan joten jos on yhtään kilpailuhenkinen ja pitkähermoinen (pelissä on tosi kilpailuhenkistä ja jopa äkkipikaista porukkaa), on tämä peli sinulle sopiva! Pelissä voi kasvattaa hevosia, ostaa vaatteita, hevosia ja mennä toisten maatilalle vaikka hengaamaan. Pelissä on Speedrace, magicrace, magicteam-race ja speedteam-race. Itse pelailen juurikin pelkästään vain magicteam-raceissa.

Positiiviset:
-Hyvät grafiikat
-Ei voi laittaa yhtään oikeaa rahaa eli "huipulle" pääsee laittamatta oikeaa rahaa
-Hevosten värejä ja rakenteita on monipuolisesti
-Paljon eri racepaikkoja

Negatiiviset
-Peli on suurimmaksiosaksi koreaksi joten alkuun voi olla vaikea oppia pelin systeemiä
-Ei toimi kaikilla koneilla ja saattaa olla tosi laginen joillakin
-Pelissä osaa välillä olla huono ilmapiiri
-Hieman tylsä idea pidemmän päälle kun racettaminen on se pääjuttu
-Hevosten kasvattaminen on rasittavaa niille jotka yrittävät saada harvinaisia värejä esim. musta tai valkoinen

Trailerit2. Starstable Online

Starstable Online, tutummin SSO on keskeneräinen peli jonka valmistuminen tuskin tulee olemaan pitkään aikaan valmista. Pelin grafiikat muuttuu jatkuvasti parempaan ja nykyään se on ylittänyt itsensä jo huimasti, pitäen kuitenkin Starstablen olennaisen tyylinsä läsnä. Pelissä on paljon eri rotuja ja lisää tulee, iso paikka jossa voit seikkailla missä vain milloin vain (kunhat olet starrider eli maksanut pelistä). Todella kiva peli jossa voit kilpailla hevosillasi, levuttaa niitä, tehdä tehtäviä, seikkailla tai viettää vaan aikaa. Pelissä voi etsiä myös tähtiä tylsän päivän varalle.

Positiiviset:

-Seikkaile missä vaan
-vuorokausi muuttuu meidän ajan kanssa mm. pelissä on yö kun meilläkin on
-Ruotsissa valmistettu joten Pohjoismaassa luotu
-Voi ostaa lifetime starriderin eli se ei lopu koskaan
-Voi ostaa hevosia
-Oma talli jonne ei pääse muut pelaajat eli jos haluaa rauhaan
-Voi kilpailla muita pelaajia vastaan
-Joka keskiviikko uusi päivitys
-Voi pelata maksamatta mitään mutta se on hyvin pieni osa mitä peli voi tarjota
-Hyvä yhteisö
-Grafiikat on upeat
-Nykyään saa myös suomenkielelle

Negatiiviset:

-Bugeja syntyy usein päivitysten myötä
-Hevoset on kalliita, sc on kallista (starcoins raha jota saa vaan ostamalla tai odottamalla joka lauantai jos on starrider)
-Starrider on kallista (eli peli on kallista!)1. Red dead redemption 2

Tätä peliä en itse ole päässyt testaamaan vielä, koska sitä ei ole julkastu pc:lle toistaiseksi. Videoita olen paljon katsellut ja todennut tämän olevan ihan huippu!
Lännentyylinen peli jossa on ymmärtääkseni tarina (vähän niinkuin sso:ssa) ja hevosia voi ostella jne. Koska en tätä ole itse testannut, en osaa sitä tarkemmin esitellä mutta laitanpas parit kuvat ja trailerin! Peli ei itsessään ole heppapeli mutta hevoset osat todella suuressa osassa ja pelintekijät ovat panostaneet niihin ihan hirveästi esim. mahdollisimman aitoon käyttäytymiseen.
Kuvahaun tulos haulle red dead redemption 2 pc
Kuvahaun tulos haulle red dead redemption 2 pc

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti