tiistai 12. kesäkuuta 2018

Karkuri Voima kuvauksissa

Heips!

Jatkoa edelliseen postaukseen. Edellisen postauksen voit lukea tästä

Käytiin kuvaamassa ensin Voimaa Venlan kanssa. Voima oli kuivunut pesusta ja muutenkin harjattu eli melko siisti.
Venla sitten talutti Voimaa. Tarkoituksena oli ottaa Voimasta kesäisiä kuvia. Mentiin pellolle ja Voimalla ei oikein sujunut yhteistyö, se halusi väkisin syödä. Venla ei ole tottunut Voiman pelleilyihin mutta yritti sinnikkäästi saada hevosta kuuntelemaan. Voima jaksoi vetää Venlaa mukana ja olla nostamatta päätään.
Siirryttiin sitten tielle, koska siellä ei ole ruohoa ja aateltiin että Voima kuuntelisi varmasti paremmin siksi. No niinhän sitä kuviteltiin mutta nyt Voima yritti syödä väkisin tien vierestä ja viimeinen pisara oli kun se veti väkisin Venlan mukanaan pellolle syömään todella röyhkeästi. Päätettiin, että Venla kuvaa ja minä pidän kiinni. Voima seisoi jonkun aikaa ihan nätisti mitä nyt yritti minullakin nyppiä ruohoa tien sivusta. Jonkun ajan päästä Voima otti väkisin 2 askelta eteen ja lähti. Se lähti ravaamaan ja jouduin päästämään irti, koska tuo naru on heikko ja tunsin miten se poltti käsissä. Pää pitkänä se lähti ravia kohti pellolle syömään. Kävelin hakemaan sen ja tungin hetkeksi narun turvalle ja tiellä taas päästin "irti". Sen jälkeen se toimikin ihan hyvin mutta ei saatu yhtään sellaista kuvaa nyt mitä suunnittelin.
Kuvaukset oli suunnilleen tätä luokkaa

Voima ja Venla menossa pellolle

Ongelmia oli matkassa


Kiinni on!

Jotenkin tykkään kamalasti Voiman päästä ja katseesta!
Narujen mässytys on kivaa t. Voima

Paikallaan pysyminen on näemmä joillekkin extra vaikeaa

Jotenkin postauksien kirjoittaminen näin tauon jälkeen tuntuu vähän ehkä hankalalta ja asioita ei saa niin selvästi ja helposti kirjoitettua. Nyt taas palaillaan takaisin täynnä energiaa ja toivotaan, että postauksien laatukin paranee sitä mukaan. Nyt kesällä on paljon suunnitelmia mutta toivotaan että päästään kanssa ne toteuttamaan kuten viime kesänä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti