maanantai 26. maaliskuuta 2018

I'm sorry I'm a fuck up

Voima muutti eilen takaisin kotiin opistolta. Voimalle annoin siinä kiireessä vapaapäivän ja sillä on muutenkin ollut viime viikko aika kevyttä. Lastaus ja kuljetus sujui paremmin kuin hyvin mutta kaikki tuo energia kostautui sitten tänään.

Päätin pitkästä aikaa maastakäsitellä Voimaa tänään. Suunnittelin pääaiheeksi pressun ylittämisen. Voima on ennenkin ylittänyt pressua ja se on ollut melko helppo sen ylittää. Jaa, tänään se olikin ihan erinlainen kappale. Tuo pressu suunnilleen hyökkäsi pienen viattoman poniruunan kimppuun. Voima päätti myös muistuttaa, että on taas keksinyt opistolla tehdä sen kamalan äkkiryysäyksen karkuun. Minulla oli liukkaat, kuluneet hanskat joten karkuja tuli yhteensä 3 kappaletta. Ensimmäisellä karkureissulla se tuli vihellyksestä luokseni, kahdella muulla sitä kiinnosti muut hevoset. Harmikseni kamerasta loppui akku lopussa, joten video saa näyttämään etten olisi onnistunut saamaan sitä kertaakaan yli kunnolla.

Lopussa sain sen hyvin kävelemään yli ja muutaman kerran laitoin pressun Voiman selkäänkin eikä se sanonut siihen mitään. Ravatin hieman Voimaa vierellä tarkistaakseni ettei sille jäänyt "ryysäysmoodia" päälle. Hyvin se keskittyi ja ravasin kiltisti vieressä ilman että olisin narusta vetänyt. Raahattiin vielä yhdessä pressu takaisin tallinpihaan eli loppu hyvin, kaikki hyvin. 
Niin viattoman näköinen kaveri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti