perjantai 12. tammikuuta 2018

Joulu ja uusivuosi/MyDay

Heips!

Ihan kauheeta, että joulukalenteri jäi kesken vaikka melkein kaikki luukut olikin tehty valmiiksi. Oli vaan niin kiireistä esimerkiksi koulussa. Myös muu bloggaaminen jäi aika sivuun mutta nyt kun joulukiireet on ohi, voi taas vaan istua koneen ääreen useammin ja keskittyä blogiin.

Ennen jouluaattoa käytiin Aadan kanssa ottamassa jouluisia kuvia. Käytettiin paljon aikaa taustaan mutta sää ja Voiman ylienergisyys vaikeutti kuvausta liikaa. Voima halusi kuopia jatkuvasti, vaatteet ja hiukset märkinä, meikit levinneenä.. Hyh ihan kamalaa. Onneksi päättäväisyytemme ansiosta saatiinkin jotain aikaiseksi, vaikkein nyt ihan sitä mitä odotettiin.
Voima repi joulukuusen koristeet yksi kerrallaan puusta.
Meidän ympäristö

Meidän joulu oli aika arkea vaan. Minulla oli talliviikko koulussa ja kotiin päästyä pääsin sitten suoraan joulusiivouksiin, lahjaostoksiin ja auttamaan äitiä tallilla kun hänellä oli niin paljon jouluruoka hässäkkää. Voima sai vaan rentoa liikuntaa jos ei muutamaa peltotreeniä lasketa. Juuri kun innostuin siitä niin lumi suli nopeasti sateen mukana. Mentiin usein ilman satulaa. Jouluaatosta tein mydaynkin-

Uusivuosi, uusi yhteinen vuosi minulle ja Voimalle. Voima tuli joulukuun viimeisenä päivänä meille 2015 eli nyt tuli 2-vuotta täyteen. Kovasti yritin vuosivideota väsätä mutta moviemaker jaksaa tapella vastaan, ehkä se joskus luovuttaa ainakin toivottavasti. Voimalle raketit olivat stressaava juttu sillä vuoden ensimmäisenä päivänä se halusi aikasin sisälle ja käveli tosi kiireisesti kuin pelkäisi jotain. Hoitaessa se oli myös levoton mutta kentälle taluttaessa jälleen oma itsensä.

1 kommentti: