perjantai 6. lokakuuta 2017

Syksyiset rakennekuvat

Heips!

Pakko mainita, että latasin kuvat niin kiirellä, että otin aluksi kamerasta akun enkä muistikorttia. Kun samaan aikaan huomasin istumaan mennessäni, että "ei perhana täähä on akku" niin rojahdin elämäni ensimmäisen kerran tuolin ohi suoraan lattialle. Istuin siellä sitten akku kädessä voivotellen kun selkään sattui #bloggaaminenottaakovillefyysisesti

Mulla alkoi syysloma ja sen jälkeen suoraan alkaakin 2kk työssäoppiminen, jonka yllätys yllätys suoritan kotona. Voima sitten palasi kotiin kanssani ja vuoden vaihteessa palaa takaisin Ypäjälle. Voima sai uuden tarhakaverin, piensuokki Jimin ja ovat hyvin tulleet toimeen.

Tänään päätettiin ottaa uusia rakennekuvia, koska ei olla meillä koskaan yritetty aikuisten oikeasti ottaa niitä. Eipä tänääkään kovin paljoa yritetty mutta panostettiin sentään nahkariimuun ja ketjunaruun.
Voima ei malttanut ollenkaan seistä, vaan se yritti joko väkisin syödä tai kävellä hiplaamaan takkia. Kuvissa huomattiin, että maa ei ollut tasan mutta onneksi ero ei ole kamalan suuri.

Yritin itse ottaa Voimasta pääkuvia ja Emma napsasi meistä myös parit yhtärit. Olen taas niin laiskalla tuulella, että muokkasin vain kaksi ekaa kuvaa. Emmalla meni pelleilyksi kaikki kuvat Voiman kanssa mutta näitä on hauska katsella ja muistella vaikka ensi syksynäLopuksi ei pystynyt itsekkään enään totisena poseeramaan
Tukka hyvin, kaikki hyvin

1 kommentti: