maanantai 26. kesäkuuta 2017

Marskin tallilla & Ähtäri zoo:ssa

Kesä on ollut niin kiireistä, että postausta ei ole ehtinyt tulemaan enkä juurikaan ole ratsastamaan paljoa ehtinyt. Voimalla on siis ollut nyt laidunpäiviä yllinkyllin.

Tämä postaus ei nyt vaihteeksi taas liity Voimaan vaan meidän lomailuun perheen kanssa. Mentiin "Marskin tallille" yöpymään sekä käytiin Tuurissa sekä ähtärin eläinpuistossa.


Aluksi matkamme kulkeutui meille varattuun mökkiin Tuurin lähellä. Ajomatkaa oli kyllä kotoa sinne päälle 4h. Perille tultaessa sanoin hiljaa itselleni "onkos toi....Marskin talli?" ja kun päästiin tallista ohi ja käännyttiin sinne pihalle niin hämmennyin suuresti. En ole MariannA:n videoita paljoa katsellut mutta ihaillut tallin ulkonäköä sisältä ja ulkoa. Omasta mielestä kivasti suunniteltu talli! Sen enempää en tiennyt mutta muutama kaveri tiesi, että heillä on niitä mökkejä yöpymiseen josta me oltiin sitten varattu sattumalta yksi. MariannA:n hevoset laidunsivat rauhassa laitumella ja tulipa tuo söpö Nallekin nähtyä.Nalle syömässä

 Matkamme koitti sitten Ähtärin eläinpuistoon ja itse olin ihan fiiliksissä, koska moni tietääkin miten paljon susista tykkään. En ollut tuolloin vielä koskaan nähnyt ihka elävää sutta mutta tulipa sekin koettua! En kamalasti kuvaillut siellä mutta muutamat ihan hyvät kuvat sieltäkin tupsahti!
Porot päivällisellä


Saukoille meenasi suunnilleen isäkin alkaa söpistelemään.  En tiedä miten söpö eläin voi olla kun sitä kattelee. Se nukkui niiiiiiin söpösti ja uinui välittämättä katsojistaan.


Tässä se suurin syy miksi tänne halusin!


Aloitetaan siitä että en ole ikinä nähnyt karhua joka makoilee lasten puistolaitteessa (?) ja joka makaa tassunsa päällä. Ehdin samaan tämän kuvan ennenkuin se lähti pois ikäänkuin sanoakseen "Mua ette kuvaa ku mä leikin"1 kommentti:

  1. Ihania eläimiä, ite en tollasissa paikoissa käy, koska tuntuu pahalta että villieläimiä tungetaan muovikoppeihin ja aitauksiin :(

    VastaaPoista