lauantai 6. toukokuuta 2017

Onnistuneita kevään tarhakuvia

Heips!

Blogi on ollut vähän hiljemmalla yksinkertaisesti kun kuvaajaa ei ole ollut. Tänään tuli kuitenkin itse räpsättyä vähän tarhakuvia.


Tänään oli rallit jotka menevät soratieltä eli tallin risteyksen ohi. Oli pakko mennä tietyn kellon aikaan päivällä tallille ja odottaa rallien päättymistä, jolloin päästään kotiin. Siinähän se aika meni. Kuvaillessa autoja suurimaksi osaksi. Ennen ralleja kuitenkin tuli kuvattua vähän blogiin suuntautuvampaa otusta, tiedätte kyllä ketä, vink vink.

Kun päästin Voiman ulos se oli jotenkin toisella tavalla pirteä. Sellainen joka halusi koko aika seurata mitä teen ja poseerata kameralle. Lämmitti sydäntä kivasti! Pistin testiin vihreän riimun joka on tarkoitettu laidunkaudelle, ärsyttää vain kun se imee kuvissa liikaa väriä itseensä. Täytyy sanoa, että kuvat onnistuivat todella kivasti vaihteeksi!

Maa on alkanut kuivua mukavasti ja kevään merkkejä kertoo myös se, että Voima ryhtyy seepraksi. Viime vuonna myöhästyttiin loimituksessa sen verran, että kesällä Voima meni pooloharjalla joten jospa tänä keväällä ollaankin ajoissa!

Voima on ollut viime aikana jotenkin ihmeen kiva. Jotenkin tuntuu, että se olisi henkisesti kasvanut vanhemmaksi. Se malttaa odottaa käytävällä, taluttaessa tarhaan ja sieltä pois sekä pestäessä. Sitä ei tarvitse kiskoa enään vaan se seisoo uskollisesti ja katsoo söpöillä hörö korvillaan. Ratsastaessa se on ollut herkempi ja kuuliaisempi. Ehkä se on sitten kasvanut, onneksi niin, ai että olen ylpeä tästä vintiöstä! Joka päivä se vaan jaksaa piristää.

Tässä on sitten nämä onnistuneet kuvat, jotkut eksyvät tulevaisuudessa sukupostiin ehdottomasti!

 
 
 
 
 
Lemppari otos!
 

"Maistanpa tota peppua ärsyttääkseni!"

"oho sori, väärä peppu, heh!"Välillä mietin, että millä keinoilla se yrittää varastaa toisten huomion itseensä


Artustakin tuli omasta mielestä kiva kuva!
Onkos teidän hepat innoissaan keväästä? Meidän hepat on paljon pirteempiä ja ottaa spurtteja toisiaan vastaan paljon enemmän kun maakin jo kuiva ja aurinko porottaa kivasti!

4 kommenttia:

 1. Voi miten söpö "seepra":D Ja sille sopii hyvin vihree <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tota en halua kuulla ettei pää sekoo kohta vihreestä niinku tällä hetkellä sininen. Kattelin nimittäin samaa eilen ja päähän tuli todella ahdistava ajatus kerätä vihreää, ei ei ei.. Pois se!

   Poista
 2. Kivoja kuvia, mutta kannattaa laittaa vähän isompina niin ois kivempi katella (:

  VastaaPoista