lauantai 20. toukokuuta 2017

Koulukisat kotitallilla

Heips!


Tänään klo.11 alkoi koulukisat, kotona toistaiseksi. Meillä oli vain 1-luokka, koska muihin luokkiin ei ollut tulijoita mutta He C (ainoa luokka) oli ihan kivasti osallistujia. Oli tosi kuuma ja aurinkoinen päivä ja oli tosi kivaa viettää taas talliporukan kanssa aikaa. Tosiaan meidän talliporukka on levinnyt ympri ämpäri kun ennen se oli vain Tinker tallilla joten hirveästi ei toisiamme nähdä hevospuolella. Toivottavasti kesällä enemmän!

Voima oli verkassa todella kiva toisella tavalla mutta esimerkiksi pysähdykset oli ainainen ongelma koko verkassa. Koko aika Voima puri kuolaimeen ja steppaili kuin sanoakseen "Sofi, en mä ny pysähtyä jaksa". Voima oli muuten kiva ja oli toinen kerta elämässä ratsastaa kannuksilla Voimalla, ei se niistä mitään sano paitsi että on herkempi.

Rata oli sitten jotain muuta. Voima kuunteli todella hyvin ja pysähtyi kun vähän käski. Hyvät kulmat ja taipui kun pyysin. Rata meni hyvin, mutta aina tulee pieniä "rumia kohtia" ratsastajan puolesta erityisesti. Meillä ne suurimmat oli varmasti ne kaksi kun toisen kerran piti nostaa laukka ja valmistelin ennen laukkakohtaa jolloin Voima ravasi puolikkaan askeleen ja meni käyntiin ja sitten laukattiin sekä toinen eli loppu tervehdyksessä kun tervehdin ja Voima ei seissytkään kunnolla vaan nosti jalkaa eteenpäin jolloin kaikki jo taputtivat, mutta tuomari vain odotti. Piti sitten tehdä vielä uudestaan! Olihan siellä tietenkin vähän muutakin huonoa mutta koskaan rata ei ole täydellinen ja meillä oli enemmän hyvää. Päästiin sitten 2.sijalle, yayy!
Pojalla oli jatkuvasti kieli ulkona
Palkintojenjaossa!
Meidän talliporukan ainoat kisaajat, ja ainoat voittajat!

 
 
Mentiin lopuksi ottamaan vielä ruusukekuvia ja saatiin kivoja otoksia joita julkaisen nyt vain kaksi. Oli tosi kiva viettää aikaa kavereiden kanssa ja naurella huonolle huumorille, haha!
 
 


Otettiin vielä tälläinenkin kuva kolmistaan


 Kiitos tosiaan Emmalle ja Marialle kisapoppoosta! Olisi varmasti ollut itsellä aika tylsää "yksin" jännittää siellä ilman hyviä ystäviä! Kiitos myös Emilialle kuvaamisesta ja seurasta kun nuo kaksi lähtivät. Kiitos myös Essille Voiman harjan tasoittamisesta sekä Johannalle tulosta. Kiitos myös Venlalle ja Viiville sekä muille osallistujille keitä siellä nyt oli!
PS: Minulla on kuvaussivu: sohvisphotography.webnode.fi sekä sille tarkoitettu instagram @sohvisphotography
ja vielä PPS: Olen miettinyt tehdä kysymyspostauksen joten kysymyksiä saa jo laittaa!5 kommenttia:

 1. ♥♥♥♥♥ sallo palamis sitte vietetää luppoaikaa talliporukan kaa ja kesäl muutenki! olitte superit!
  vähä hävettää se ryntäyskohtaus verkkaalueel mut minkäs teet, meni jo :D muuten meilki meni iha hyvin, vaikka poni vähän tahmee oliki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Ja kiitos!
   No se on ihan tavallista, hevonen ei ymmärrä sitä samalla tavalla ku me ja jep, teillä meni kans tosi superisti!

   Poista
 2. Kiva postaus ja hurjasti onnea sijoituksesta! Kuvien perusteella näyttää siltä, että teillä meni hyvin!

  elaimetsydammessa.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Kivoja kuvia, hyvin meni (:

  VastaaPoista