keskiviikko 24. toukokuuta 2017

Estetreenit & yhteiskuvia

Heips!
Eilen Emmakin tuli pitkästä aikaa tallille niin, että hänellä ei ole vakiotuntia. 2016 oltiin tosi paljon yhdessä tallilla ratsastamassa ja hoitamassa Voimaa ja Emman vuokrahevosta Sipeä, mutta Emman mennessä ylä-asteelle on yhteiset talleilut vähentynyt huomattavasti.

Eilen aloitettiin kuvaamalla Emmaa & Sipeä. Laitoin Sipen harjan ja hännän siistiksi ja laittelin valkovuokkoja harjaan korostamaan kesäistä tunnelmaa.  Lopuksi todettiin, että Emman riimu-ja naru olivat aika huono kuvaukseen. Ensi kerralla sitten suitset. Tuli  kivoja kuvia, vaikka ei niin sellaisia mitä yritin päässä hahmotella. Sipe söi jatkuvasti ja sitä ei meennanut vetämälläkään saada turpaa pois maasta!

 
 
 
 
Sitten tuli Voiman ja mun vuoro. Äiti oli tietenkin lähtenyt myymään jotain satulaa ja omat kuvaushousut olivat siellä autossa. Ei sitten otettu mitään tavoitteellista vaan ihan tavallisia yhteiskuvia. Voima oli tässä "hylätyssä" laitumella (kesäisin tietyn ajan shettisten käytössä) tosi energinen ja en uskaltanut juoksuttaa ollenkaan, koska tunsin räjähdyspisteen olevan lähellä. Voima söi lopuksi kiltisti mutta yrittäessäni toisen kerran selkään heppa oli erimieltä ja potkaisi ilmaa ja luimiskeli. Jätetään nekin kuvat sitten ensi kertaan.
 
 

Voima tykkää antaa haleja

Tästä kuvasta tykkään ja sen löytää pian myös sukupostista!


Niin pieni, että itse pitkänä pitää kyyristyä jotta Vomppe ylettää myös halaamaan
 
 
 Kuvien jälkeen lähdettiin ratsastamaan ja hypättiin viimenen kerta ennen kotikisoja (jotka ovat torstaina). Isoin este mitä hypättiin oli 80cm ja ihmettelen vieläkin minne se estepelko taas jäi kun sunnuntaina 80cm okseri ahdisti ihan hirveästi. Nähtävästi vain Emman kanssa kaikki tälläiset lähtee kuin pyyhkäisemällä!
Ratsastus meni hyvin. Voima oli ehkä vähän laiska mutta hyppäsi moitteettomasti ilman minkäänlaisia kieltoja tai ongelmia. Pystyi itsekkin rentoutumaan ja yrittämään. Hypättiin kahta estettä ympyrällä ja sitten suoralla lainetta ja lopuksi vielä kokorataleikassa 80cm. Lainekkin saattoi olla 80cm, sitä ei tullut mitattua.

80cm ei tunnu tällä ponskilla missään! Oikealla maassa myös estemitta kun mittasin

Meillä oli paljon kavaletteja kentällä ja yhdestä niistä tein pienen "kauhuesteen" johon kukaan ei sanonut mitään


 
 
Huomenna myös Belinda tulee meille ja aijon kuvata Lindan ja Belindan reaktion näin 10-vuoden jälkeen! Tästä tulee todellakin jännää!  
 
 

4 kommenttia:

  1. Tosi ihania ja nättejä kuvia!

    elaimetsydammessa.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia!❤
    Ihana nähä Belindakin, Linda kun on entinen suosikkini ja edelleen rakas (:

    VastaaPoista