sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Hevosmessut 2017

Heips!

Oltiin Emman kanssa lauantaina hevosmessuilla. En pysy perässä enään siitä kuinka paljon olen Helsingin horsefairissa ollut mutta Tampereella tämä oli vasta toinen kerta. Mentiin Emman kyydillä ja suoraan sisäänpäästyämme ryntäsimme jo ensimmäiseen myyntikojuun. Tulin neljällä kassilla kotiin sitten myös, haha.

Kuvasin muutamat estekisat ja sitten vielä suomenhevosten ori esityksen. Aluksi minulla oli ihan älyttömän huono laatu kuvissa, rajaus meni katsomoon eikä ratsukkoon. Käytin "ensimmäistä" kertaa kyseistä objektiivia joten meno oli aluksi totuttelemista. Kotona sitten myös tajusin että oli yksi asetus väärässä joka johti tähän huonoon kuvauspäivään, höh. Estekisoissa kisasi myös hyvä ystäväni omalla hevosellaan. Eivät valitettavasti päässeet ruusukesijoille mutta hyvin heillä silti meni! Sen luokan parhaat kuvat onneksi tulikin hänestä kun valkoinen hevonen kyseessä.
Johanna Jämsä & Widor
Johanna ja Essi tutustumassa rataan


 
 
Itsellä jäi älyttömän paljon pois näistä messuista valitettavasti. En oppinut juurikaan mitään uutta kun en eksynyt mihinkään mihin sitten jotkut kaverit olivat osuneet, muunmuassa oli hevosen luita ja kavioita joihin pystyi tutustumaan. Myös hevosenhieronta luento jäi pahasti kesken kun rynnättiin suokkien estekisoihin. Yritän sitten ensi kerralla oppia tämänkin messun edestä uutta tästä vaikeasta harrastuksesta! Sitten suokkikuviin
 
 
Näitä messukuvia on tosiaan reilusti päälle 300, joten joudun tekemään jonkunlaisen kuvauskansion tänne blogiin huomiseen mennessä. Sieltä suosittelen sitten etsimään jos on erityisesti suokilla ollut messuissa liikkeellä. Myös vuonohevosta ja puoliveristä löytyy sieltä. Jos kuvia jakaa eteenpäin niin ilmoitathan kuvaajan (Voi merkata instagramiin @power_fin tai @sohvis_picture ja muualla somessa linkata vaikka blogin?) Valitan laatua vielä, väärässä oleva asetus oli aika tärkeä.
 
Ostosten esittely tulee myöhemmin, en viitsi tunkea sitä tähän postaukseen.
 
 

2 kommenttia:

  1. Itsekin kirjottelin messupostauksen jo tänään! Lol hyvä etten ollu ainoo joka kuvas Johkun naamaa ku se oli rataan kävelys hehehe

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kävin lukemassa! Ja älä, mahtaa ihan varmasti julkasta niit jossain meidän ottamii naamakuvia ratakävelys :DD

      Poista