lauantai 18. maaliskuuta 2017

Kertausta ennen koetta

Heips!


Tänään treenailtiin ennen huomisia kisoja. Minä ja Voima oltiin vähän hakuteillä koko sen tunnin, mutta ehkä huomenna menee jotenkin ne 2 rataa, toivottavasti. Serkkuni on yötä ja tuli sitten kuvaamaan. Haettiin tallille päästyä suoraan Herra Vomppe ja harjasin ja varustin ja lähettiin kentälle. Eilen vedettiin vähä eri tahtia laukkaa pellolla ja Voima oli kerrankin kuuntelevainen vaikka pientä sähläystä tulikin. Tänään sitten peruutukset onnistu todella hyvin mutta rentoutumaan Voima ei ihan kyennyt ja enkä sitä erikoisemmin yrittänytkään tänään. Vähän taas puri kuolaimeen ja katteli muualle. Pohkeet jne kuitenkin meni läpi. Tehtiin uralle sarja kun muualla ei oikein voi hyppiä.

Alotettiin maapuomeista ja sitten vähän ristikkoa jonka jälkeen pistettiin jossain vaiheessa 60cm ja sitten vielä 70cm. Voimalla oli tosi paljon pohjaan juoksemista kun askeleet ei oikein riittänyt. Päätettiin sitten siihen että annoin Voiman juosta reippaammin ja tuli tosi hyvät pari hyppyä. Mentiin sen jälkeen ottamaan laukkaa pellolle vielä ja menin ilman käsiä vähän testiksi, että meneekö pohkeet läpi. Meni ne jotenkin sielläkin. Otettiin parit yhtärit ja loppukäynnit sen jälkeen.


Selkään nousu aina yhtä hauskaa

Alkuverkkaa

Ei oltu ihan terässä tänään


 Sitten peltokuviin-Free-

Aina täytyy vähän ilmeillä kameralle ;) Jos joku mielestäni onnistui tänään tälläisen tylsän sään keskellä niin yhteiskuvat! Voima oli söpö ja oma ilmeeni useissa edes vähän siedettävä. Näin vuoden jälkeen tuli päivitettyä facebookin profiilikuvakin.
Silmut kiinni :3Tää pääsi facebookin profiilikuvaksi
 


 
Todellakin vähän tylsempi postaus, mutta yritän keksiä jotain uutta pikku hiljaa. Kattelin blogin postauksia niin kaikki on jotain treenejä, joten aihepostauksia olisi kiva alkaa raapustamaan tai esimerkiksi mielipide-,haaste-,novelli-, kysymyspostausta.
 
Toivottavasti pääsisi pian eroon tälläisestä ruskeasta mutta edessä on nähtävästi vielä mutakelit. Saatan silloin pitää taukoa sillä kuvat ja kaikki näyttää niin hirveältä, yh. Hevoset, varusteet, tausta, kenttä, tarhat, KAIKKI on ihan ruskeassa mutavellissä joten ehkä te ymmärätte, haha.
 


2 kommenttia:

  1. Toivottavasti kisat menee paremmin ku viime kerralla, kiva postaus ja kuvat! (:

    VastaaPoista